BİZE ULAŞIN iletişim
Pzt - Cum: 07:00 - 21:00
Cumartesi 09:00 / 14:00
0507 260 18 41
Mobile
Alsancak Mahallesi, 1403. Sk. No:8, 35220 Konak/İzmir

Haydi Çocuklar Spora

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

Ülkemizde spor ile ilgili herkesin yakındığı durum, sporun bizde yaşam biçimi olmadığıdır. Bunun başlıca sebebi çocuk yaşta spor alışkanlığını ve disiplinini edinememiş olmamızdır. Oysaki hareket eğitimi;  sadece fiziksel gelişim sağlamakla kalmaz, problem çözme yeteneğinin gelişmesine, kendilerini ifade edebilmelerine, yeni keşifler yapmalarına ve yaratıcı çözümler üretmelerine yardımcı olur.  

 

Sporu yaşam tarzı haline getiren ebeveynlerin çocuklarına hatta bebeklerine spor bilincini kazandırmak, onların gelecekteki yaşamlarını pozitif anlamda organize etmelerine katkı sağlayacaktır. Çocuklarda erken yaşta hareket eğitimi, kendilerini disipline etmelerine yardımcı olurken; denge, kuvvet, esneklik, dayanıklılık, sürat ve koordinasyon gibi fiziksel becerilerinide geliştirmelerini sağlar.

 

Tüm profesyonel sporcuların erken yaşta hareket eğitimine başlamalarının sporculuk hayatlarındaki katkıları tartışılamaz. Hareket eğitimi, ileride profesyonel sporcu olsun olmasın tüm çocukların kendilerini tanımaları, sınırlarını keşfetmeleri, başarıyı ve başarısızlığı kısacası hayatı öğrenebilmeleri için  büyük önem taşır.

 

 

 

Ayrıca günümüzde artan obezite hastalığının önüne geçebilmek için, erken yaşta çocuklarımıza hareket ve spor bilinci kazandırarak daha sağlıklı ve mutlu bireyler olmalarına yardımcı olmalıyız.

 

Çocuklarımızı ait oldukları doğalarının ve hareket kapasitelerinin dışında; AVM gezmeleri, oyun konsolları ve tabletlere teslim etmek onların geleceklerine yapacağımız en büyük ihanet olacaktır. 

 

Tercih Ebeveynlerin!

 

Oyun konsolları mı? - Eğlenceli top oyunları mı?

 

Avm gezileri mi? - Açık hava yürüyüşleri mi?

 

Tablet/telefon mu? - Saklambaç mı? 

 

Obez çocuklar mı? - Sağlıklı çocuklar mı?

logo1.png
Enercix Sport Studio Alsancak
Sağlıklı Yaşam Merkezi
Alsancak Mahallesi, 1403. Sk. No:8, 35220 Konak/İzmir
0507 260 18 41
bilgi@enercixstudio.com

JE FaceBook FanBox

© Copyright 2024 Enercix Wellness Studio. Tüm Hakları Saklıdır.

GuneyDesign Web Studio